• Céges csapatépítés?
  • Egy különleges est a rendezvényedhez?
  • Vállalati buli?
  • Leánybúcsú?
  • Szabadidős program társaságoknak?
  • Születésnapi meglepetés?

Minden alkalomra tudunk programot ajánlani!

Hawai’i hula tánc oktatás: eredeti hawai’i táncok oktatása a szövegek elemzésével, énekkel, dobszóval! Hullámzás mindenkinek!

Hawai’i hula tánc előadás: eredeti hawai’i táncok oktatása a szövegek elemzésével, énekkel, dobszóval!

Kulturális előadások: a Hawai’i szigetvilág és Polinézia más területeinek történelméről, kultúrájáról, mondavilágáról és egyéb szépségeiről.

Tahiti tánc előadás és tánctanítás: Dinamikus tánc előadás a dobok örvénylő ritmusára. Erő és dinamika csipetnyi polinéz bájjal, pörgős izzadni vágyó táncos lábaknak.

Fedezd fel magadban a polinéz istennőt!  Nőiesség fejlesztő tánctréning, ahol a magabiztos, de végtelenül befogadó és kedves nő születik meg önmagával és a természettel harmóniában. Vezetett improvizatív tánc óra Hawai’i és  Tahiti ritmusaira.

Hawai’i Fitness órák: még több tánccal és erősítéssel, a mozdulatok pontos kigyakorlásával! Minden, ami az egy órás edzésbe nem fér bele.

Polinéz délután: az aloha jegyében! Táncbemutató, táncoktatás, kézműveskedés, kulturális előadás! Kicsik és nagyok egyaránt beleélhetik magukat a szigetek hangulatába történetekkel és csodás füzrek készítésével. Minden, ami Hawai’i!

Igény esetén személyre szabottan állítjuk össze az adott programot! Kérdezz referenciáinkról vagy oszd meg ötleteidet! Olyan programot csinálunk, ahol mindenki Hawai’i-on érzi majd magát!

info@hawaiihulatanc.hu

+36 30 773 2266 vagy +36 70 624 6083

Tedd meg az első lépést,
táncolj velünk!

Ismerd meg, hogy milyen a Hawai’i hula tánc!

Nézd meg aktuális híreinket, programjainkat!

Próbáld ki a
Tahiti Táncot!