Tahiti tánc

A Hawaiiakkal közös gyökerekre visszatekintő tánc. A természet tiszteletével központban. Mozdulataiban és számos hasonlóság fedezhető fel, a csípő hullámzó mozgása, a kezek történet mesélő szerepe.

Két alapvető stílusát különböztetünk meg. Dobok erőteljes ritmusára táncolt otea, amit ritmikus energikus csípő mozgások “pörgetések, lökések, hullámok “ jellemeznek. Táncolhatsz a dzsungel királynőjeként, ahol a mozdulatok egyszerűsége, pontossága és egyben hatalmas ereje adja ezt az ősi eleganciát. Az aparima a tahiti táncok líraibb ága ami nem feltétlen lassú ritmusokat jelent. Elegáns kifejező kézmozdulatok mesélik el a történeteket miközben az elmaradhatatlan hullámzó csípőmozgás teszik még elvarázsolóbbá ezt a táncot.

Várunk heti rendszeres Tahiti tánc óráinkra! Gyere és nézd meg az órarendet, TÁNCOLJ VELÜNK! Figyeld az AKTUÁLIS híreket workshopok végett, illetve, ha szeretnél céges rendezvényre, animációként, vagy más egyedi programokra Tahiti táncot, akkor nézz szét, mit ajánlunk MINDEN ALKALOMRA, vagy KERESS MINKET!

Hawai’i hangulatot varázsolunk minden alkalomra!

Ismerd meg, hogy milyen a Hawai’i hula tánc!

Nézd meg aktuális híreinket, programjainkat!

Tedd meg az első lépést,
táncolj velünk!